Перші платіжки із субсидіями ужгородці отримають уже в грудні. Скільки вже нарахували?

 Перші платіжки із субсидіями ужгородці отримають уже в грудні. Скільки вже нарахували?
Новації у призначенні субсидій та соціальних допомог посадовці з усього Закарпаття обговорили на семінарі в Ужгородській міськраді.

 

Семінар-навчання працівників управлінь та департаментів соціального захисту міст та районів Закарпатської області з питань застосування норм законодавства під час призначення та виплати соціальних допомог та субсидій днями відбувся в Ужгородській міській раді. Це вже другий такий захід, учасники наголошували на його важливості та актуальності, адже в урядові документи часто вносять зміни і це не залежить від працівників органів місцевого самоврядування, однак позначається на їхній роботі безпосередньо з населенням.  

Під час семінару підбили підсумки перевірки особових справ отримувачів допомоги, обговорили проблемні питання призначення субсидій.

Останні зміни до функціонування програмного комплексу "житлові субсидії", який діє по всій країні, надійшли до підрозділів соціального захисту лише у першій половині листопада. Тому перші платіжки із субсидіями ужгородці отримають уже в грудні.

На початок цього тижня, 19 листопада, в Ужгороді перепризначено на зимовий період майже 3 тисячі субсидій. 

Джерело: Ужгородська міська рада

 

21 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів