"ТОП-100. Впливові люди Закарпаття". Хто цьогоріч очолив владний рейтинг?

"ТОП-100. Впливові люди Закарпаття". Хто цьогоріч очолив владний рейтинг?
Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль традиційно в рейтингу найвпливовіших закарпатців.

 

Продовжуємо знайомити читачів із результататми щорічного рейтингу "ТОП-100. Впливові люди Закарпаття". 

Отже, розділ "Влада".

Тут лідирує Геннадій Москаль, і це цілком зрозуміло.

Як пише редколегія, "рівно три роки на Закарпатті – у липні 2015-го Геннадій Москаль обійняв посаду голови Закарпатської обласної державної адміністрації. Кажуть, двічі в одну річку не ввійдеш, але це явно не про нього. Геннадій Геннадійович не тільки ввійшов, але й добре плаває, тобто, керує областю, намагаючись вибивати для неї від центральної влади все можливе й неможливе".

Відповідно, вже за рік перебування на посаді отримав значну підтримку серед місцевого населення, і користується нею до сьогодні – "Москаля слухають, чують, питають, хоча іноді його вислови й виходять за рамки політкоректності. Щоправда, керівник Закарпаття цим не переймається, вважаючи, що виконує свою роботу добре. Що так воно і є, підтверджують насамперед численні топ-рейтинги голів ОДА країни, в яких Москаль – частий гість".

На президентських виборах Геннадій Москаль відіграватиме вагому роль, прогнозують журналісти. "Очевидно, що всі зароблені бонуси підуть на користь партії влади. Так само очевидно, що їх може бути чимало, адже нинішній очільник області за весь цей час добре знав, що робить: «Ми побудували тут свою роботу на трьох ліберальних принципах: перше – не влізати в бізнес. Друге – ми ніколи не судимося зі ЗМІ. Ви чули хоч про один позов? І ми нікого не примушуємо вступати в партії. Ні в провладні, ні в опозиційні».

Після Геннадія Москаля у владному рейтингу йдуть: начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин (зрозуміло, що поліція має вплив), голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс  ("Працюючи в команді з головою облдержадміністрації він, з одного боку, має захищений тил, а з іншого – і сам є опорною стіною для владної вертикалі області". - Редакція). Четверте місце в рейтингу відвели прокурору області Володимиру Гаврилюку, на наступній позиції - начальник Управління праці та соціального захисту населення м. Мукачева Наталія Зотова. Шостий у списку заступник керівника області і його беззмінний помічник Ярослав Галас, сьома - начальник ДПІ в м. Ужгороді Марія Бадида. На восьмому місці начальник Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА Ганна Сопкова, за нею слідує в списку заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак, десятий - заступник голови облради Йосип Борто.

Якими їх бачать закарпатські журналісти - читайте в журналі, який уже продається в кіосках та книжкових магазинах. 

 uzhgorod.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Опублікований щорічний рейтинг "ТОП-100. Впливові люди Закарпаття"

"ТОП-100. Впливові люди Закарпаття". Акули бізнесу регіону - хто вони?

«ТОП-100. Впливові люди Закарпаття 2018». Самоврядний лідер регіону

 

30 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів