«Пригоди S Миколая»: ужгородці й гості обласного центру зустрілися з акторами фільму-новинки (ФОТО)

«Пригоди S Миколая»: ужгородці й гості обласного центру зустрілися з акторами фільму-новинки (ФОТО)
Напередодні в Ужгороді представили нову вітчизняну сімейну комедію режисера Семена Горова «Пригоди S Миколая». Стрічка, яка розповідає про пригоди другокласника Артема та його сестри-підлітка у карпатському селі напередодні Дня Святого Миколая – один із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно.

 

Учора ввечері ужгородці й гості обласного центру мали змогу зустрітися з акторами й іншими учасниками знімальної групи, поспілкуватися й взяти автографи. Завітали до нашого міста два головні актори стрічки: знаний український силач Василь Вірастюк, у фільмі відомий як Кабан, а також 8-річний Максим Лучак – за сюжетом Артем. Хлопчик розповів про свій досвід у кіно, а ще – про всі труднощі зйомок комедії «Пригоди S Миколая» у високогір’ї. Відбулася також автограф-фотосесія з акторами.

Міський голова Богдан Андріїв, який також завітав на прем’єру фільму в Ужгороді, відзначив: «Дуже вдячні, що привезли нам гарний настрій напередодні свята Миколая. Приємно, що у нас – Василь Вірастюк – володар титулу «Найсильніша людина світу».

Сюрпризом для глядачів стала закарпатська тема у фільмі, коли наприкінці під час кадрів феєрверку з уст одного з акторів – співака Івана Пилипця – прозвучала фраза «Такого шоу навіть Хуст не бачив!»

«Груднева казка, або Пригоди С. Миколая» — це історія про віру в казку, про те, що дива можуть повернути життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. Стрічка розповідає про пригоди другокласника Артема, чия сім'я щойно переїхала з великого міста до будинку у Карпатах. До Артема напередодні Дня Святого Миколая неочікувано з'являється сам Миколай. Насправді це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику з сестрою-підлітком і місцевими дітлахами доводиться проявити справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Святого.

Показ кінофільму відбувся за підтримки Ужгородської міської ради.

 

19 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів