"Прикрили лавочку": поліціянти припинили наркотичний бізнес мешканця Хустщини

"Прикрили лавочку": поліціянти припинили наркотичний бізнес мешканця Хустщини
Працівники Хустського відділу поліції виявили під час обшуку в жителя району наркотичні речовини метамфетамін, канабіс, електронні ваги та пакетики для фасування наркотиків. За фактом зберігання та збуту наркотичних засобів поліція розпочала кримінальне провадження. Фігуранта справи затримано і взято під варту.

 

Учора, 22 грудня, у ході оперативно-профілактичного відпрацювання працівники Хустського відділу поліції провели санкціонований судом обшук в помешканні 35-річного жителя села Сокирниця Хустського району. Цей чоловік уже проходить по кримінальному провадженню за зберігання наркотиків.

У ході обшуку правоохоронці виявили в будинку два поліетиленові пакетики з білою порошкоподібною речовиною, схожою на психотропний засіб метамфетамін, один поліетиленовий пакет з речовиною, схожою на канабіс, електронні ваги та 60  поліетиленових фасувальних пакетів, аналогічні тим, в які були розфасовані наркотики. Усе вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання чи збут наркотичних засобів). Наркозбувача затримано в порядку ст. 208 КПК України і взято під варту.

Ще один обшук Хустська поліція провела в селі Стеблівка Хустського району. Там у будинку 43-річного чоловіка виявили та вилучили марихуану. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних засобів).

Слідство у справах триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

23 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів