Розбійний напад на Рахівщині: озброєних злочинців у масках затримали місцеві мешканці

Розбійний напад на Рахівщині: озброєних злочинців у масках затримали місцеві мешканці
Працівники Рахівського відділення поліції затримали двох жителів району, які підозрюються в скоєнні розбійного нападу на приватний будинок у селі Біла Церква. Їхніх спільників розшукують. За даним фактом розпочато розслідування.

 

Сьогодні, 28 грудня, близько другої години ночі в поліцію Рахова надійшло повідомлення про те, що троє невідомих зі зброєю та в масках проникли в приватний будинок у селі Біла Церква. 

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Затримати нападників поліції допомогли жителі села. 

У ході оперативно-профілактичного відпрацювання та операції «Розшук» за гарячими слідами працівники слідчо-оперативної групи, карного розшуку та групи реагування патрульної поліції затримали двох нападників. Ними виявилися 30-річний житель Великого Бичкова та 33-річний житель села Кобилецька Поляна Рахівського району.

Обидва раніше притягалися до кримінальної відповідальності, зокрема і за наркотики. 

Поліція вилучила три автомобілі – мікроавтобус «Mercedes Sprinter», легковики «Ford» і «Honda», на яких приїхали нападники. В машинах виявлено пістолет, наркотичні речовини, шприц  та пристрій для вживання наркотиків. 

На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група. Вживаються заходи щодо затримання решти учасників нападу. 

Попередня правова кваліфікація нічної події в селі Біла Церква – ч.3 ст.187 ККУ (Розбійний напад, поєднаний з проникненням у житло). Триває досудове розслідування.  

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

28 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів