Закарпатські хокеїсти виграли аматорський турнір у словацькому Свиднику

Закарпатські хокеїсти виграли аматорський турнір у словацькому Свиднику
Вперше участь у змаганнях взяла й збірна команда області “Закарпатські ведмеді” на чолі з капітаном Сергієм Ковачем.

 

Як повідомляє «Закарпатський кореспондент», дійство відбувалося на відкритому льодовому майданчику словацького містечка, яке наразі немає власного комплексу, однак, як і в Ужгороді, будівництво арени – у найближчих планах. Про це, зокрема, нагадала очільниця містечка Марцела Іванчова.

Суперниками закарпатців у цьому турнірі виступили хокеїсти зі Свидника, Стропкова та Бардейова. Команди хоч і аматорські, але демонструють високий рівень техніки та командної гри. Перший поєдинок у турнірі закарпатці провели з командою з м. Бадейов. Бойовий настрій та хороший запас сил “ведмедів” далися в знаки – команда з комфортною перевагою 3:0 перемогла суперника. Забитими шайбами у ворота суперників відзначилися Василь Ябрик, Олександр Князев та Сергій Уранов. Друга гра була більш запеклою. Команда з міста Стропков раз-у-раз відбивала атаки закарпатців та гостро контратакувала. Втім із рахунком 3:2 нашим гравцям таки вдалося перемогти. Першу шайбу забив Сергій Уранов, а Олександр Князев оформив дубль.

У вирішальному матчі Закарпатські ведмеді зустрілися з господарями турніру – місцевою хокейною командою Свидник. Попри рішучі дії суперників, програючи 2:0, закарпатцям таки вдалося у запеклій боротьбі вирвати перемогу. Фінальний свисток зафіксував перемогу Закарпатських ведмедів 3:2. Шайби забивали Уранов Сергій та Саух Михайло, а чемпіонську крапку у цій історії поставив дитячий тренер Дмітрієв Олександр. Відтак збірна команда області “Закарпатські ведмеді” стала чемпіоном турніру, а незмінний капітан команди Сергій Ковач ще й отримав відзнаку кращого захисника турніру.

Uzhgorod.net

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів