Смерть лейтенанта в Берегові: стали відомі нові деталі

Смерть лейтенанта в Берегові: стали відомі нові деталі
У травні 2018 року до Берегівської ЦРЛ із села Велика Бакта була доставлена каретою швидкої допомоги в непритомному стані дільничний офіцер Берегівського відділення поліції. На жаль, не приходячи до свідомості, 22 травня дівчина померла.

 

За даним фактом поліція відразу ж розпочала кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ (Умисне вбивство).  На даний час розслідування резонансного злочину  триває. У кримінальному провадженні наразі проведено вже три судово-медичні експертизи померлої, із залученням до їх виконання провідних спеціалістів у галузі судової медицини Закарпаття, а також досвідчених медиків.

Дослідили, що жінка-правоохоронець померла внаслідок хвороби. Жодних насильницьких дій, які б спричинили її смерть, не виявлено. Разом із тим, з метою неупередженого та об’єктивного розслідування, слідчим ініційовано проведення додаткової судово-медичної експертизи померлої, яку проводять експерти Головного бюро судово-медичної експертизи міста Києва. На даний час правоохоронці очікують висновку даної експертизи, яка триває.

Проте кримінальне провадженні ні на мить не зупинялося. Усі версії смерті дівчини-правоохоронця ретельно перевіряються. 

 

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

07 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів