Стали відомі всі чвертьфіналісти зимової першості краю з футболу

Стали відомі всі чвертьфіналісти зимової першості краю з футболу
Заключним матчем групи А в зимовій першості Закарпаття з футболу стала зустріч між МФА U-19 із представником Львівщини – ФК «Мостиська».

 

Напередодні концгазівський «Вітязь» доволі несподівано поступився СДЮСШОРу, тож підопічні Віктора Ряшка в разі перемоги могли потіснити в турнірній таблиці концгазівців із другої сходинки. З чим мукачівська команда успішно впоралася.

Мукачівці досить швидко заволоділи ініціативою й стали плести павутиння своїх атак довкола карного майданчика «Мостиська». А на 7-й хвилині закарпатці відкривають рахунок – Антон Береш зумів пройти лівим флангом до кутового прапорця і звідти низом прострілив в район воротарського майданчика, де на передачу партнера  відгукнувся  Василь Герег, який в дотик точно замикає пас від Антона – 1:0. Мукачівці не збавляють обертів, а продовжують і далі насідати на ворота команди з Мостиська. В одному епізоді двічі поперечина рятувала воротаря гостей від голу. Та на на 24-й хвилині стрімкий прохід правим краєм Олега Поліщука завершився вивіреною передачею на лінію воротарського майданчика , де оборонців випередив Антон Береш, який в дотик розстрілює ворота суперника – 2:0.

Далі гра дещо заспокоїлася й змістилася в центральну частину поля, саме за такого рахунку команди пішли на відпочинок.

Початок другої половини зустрічі був знову за МФА, після кількох атак у виконанні обох команд на 51-й хвилині мукачівці реалізовують свою третю нагоду. Після чергового перехоплення з центральної зони партнер віддає чудову передачу на хід Василю Герегу, який виграє спринт у оборонців, підхоплює м’яч, прокидує його повз воротаря, наздоганяє м’яч вже практично на лицевій лінії, вдруге обігрує стража воріт і дотепно котить його під дальню стійку – 3:0. Це вже була вагома заявка на перемогу. Після цього м’яча наша команда дещо збавила обертів і втратила концентрацію, чим скористалися гості, які зуміли один м’яч відквитати – нападник «Мостиська», головою зумів точно замкнути діагональну передачу. Гості в кількох наступних атаках могли й скоротити відставання до мінімуму, однак їх удари з вигідних позицій були неточними, а в інших випадках надійно відіграв кіпер Максим Колісник. Тож перемога – 3:1 і ми слідом за ФК «Ужгород» фінішуємо другими в групі А.

Турнірне становище: ФК «Ужгород» - 13; МФА U-19 (Мукачево) – 10;  «Вітязь» (Концгазо) – 9; «Середнє» - 6; СДЮСШОР (Ужгород), ФК «Мостиська» - 3.

У групі В сьогодні також відбулися два матчі. Як і очікувалося «Нижній Коропець» каменя-на-камені не залишив від шишлівського «Фаворита», вколотивши в ворота останніх аж 13 голів, натомість пропустив лише 2. Ще в одному матчі ФК «Ракошино» наостанок потужно грюкнув дверима, перегравши кінчешський «Сокіл» - 5:1. З цієї групи, згідно регламенту зимової першості виходять дві команди. Тож боротьбу продовжать – «Бобовище» та «Н.Коропець». 

Турнірне становище: «Бобовище» - 13 очок; «Н.Коропець» - 12; «Ракошино» - 9; «Сокіл» - 7; «Невицький замок» - 3; «Фаворит» - 0.

У групі С в останньому турі відкритим залишалося запитання, хто стане третьою командою, яка зможе вийти з групи. А от матч між лідерами «Севлюшем» та «Вільхівцями» був за перше місце. У цьому протистоянні гору взяли саме вільхівчани, які створили камбек у матчі. Поступаючись 0:1 підопічні Юрія Бучка завдки голам екс-севлюшця Мирослава Мудри та Євгена Лукіяника здобувають першу сходинку. А от третьою командою лише завдяки очній перемозі над ФК «Заріччям» та кращою різницею забитих-пропущених м’ячів стають рахівські «Карпати». Рахівчани в заключному турі перемагають інші «Карпати» з Дубового – 2:0. ФК «Заріччя» у впертому протистоянні долає «В.Копаню» - 4:3 та все ж не проходять до наступного етапу змагань.

Турнірне становище: «Вільхівці» - 15; «Севлюш» - 12; «Карпати» (Рахів), ФК «Заріччя» - 6; «В.Копаня», «Карпати» (Дубове) – 3.

Тож в 1/4 у  Середньому зустрічатимуться ФК «Ужгород» - «Бобовище»та МФА – «Карпати» (Рахів).

У Виноградові зіграють «Вільхівці» - «Нижній Коропець» та «Севлюш» - «Вітязь».

Семен МИХАЙЛИК, Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів