Жінки, не пропустіть: фахівці індустрії краси кількох країн завітають в Ужгород!

Жінки, не пропустіть: фахівці індустрії краси кількох країн завітають в Ужгород!
6 квітня 2019-го в Ужгороді відбудеться Royal Beauty - Кубок Карпат 2019. Це Міжнародний конкурс та виставка-ярмарок індустрії краси, який з року в рік стає популярнішим та збирає фахівців індустрії краси кількох країн. Відбудуться всі заходи на території спорт-арени "Золота Гора" (с. Барвінок).

 

У програмі цьогорічного - конкурси професіоналів та любителів індустрії краси. Змагатимуться кращі перукарі, візажисти, майстри нігтьової естетики з різних країн світу та України. Оцінюватимуть роботи конкурсантів професійні судді міжнародного класу. Гран-прі конкурсу -- безкоштовна участь у європейському чемпіонаті "Hungarian OPEN Europe CUP", який відбудеться у Будапешті цьогоріч.

Цікавою буде виставка-ярмарок індустрії краси Royal Beauty - Кубок Карпат, де компанії представлять свої новинки продукції. Чудова нагода для створення відносин та обмінятись досвідом між колегами, а для відвідувачів ознайомитись та придбати новинки продукції за привабливими цінами.Не менш цікавими будуть майстер класи від стиліста Валентина Ломова, зокрема, процес створення декількох вишуканих вечірніх образів та сучасних експрес укладок. У програмі також авторське шоу феєричних зачісок від відомого перукаря Adriana Popescu з Румунії, яке завоювало всю Європу. А також модний показ дизайнера Viki Mindak Designer, кожна колекція якої складається з надзвичайно ніжних та сміливих образів для нареченої.

 

Джерело: Ужгородський прес-клуб

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів