Жінкам на замітку: як навчитися не переїдати
Ніяких вазочок з цукерками - якщо вони виконують ще і декоративну роль, тоді наповніть їх різнокольоровими яблуками або яскравими цитрусовими.
Як тільки обід завершено, одразу прибирайте все зі столу. Не влаштовуйте без потреби застілля фуршетний стіл на сніданок і обід для сім'ї, виставляючи на стіл, все що є в холодильнику.
При цьому до кінця трапези прибирати зі столу тарілки і ємності не варто - так «замітаються сліди». Приміром, у ресторані люди часто з'їдають в два рази більше, ніж удома. І не тільки тому, що смачніше або тому, що вони розслаблені. Міняти страви і забирати брудні тарілки подалі з очей - це хороший психологічний хід. Адже ми встигаємо при цьому забути, що і в якій кількості їли.
Джерело: Ukr.Media.
-->
До теми
- Що можна і не можна готувати в алюмінієвому посуді?
- Замість олів'є. Три оригінальні салати з куркою на Новий рік
- Нежирні, свіжі та натуральні: які страви повинні стояти на новорічному столі 2024 року
- Зміцнюють імунітет і знищують віруси в організмі: 5 продуктів, які потрібно їсти раз на тиждень
- Лікарі інформують закарпатців, що робити у разі харчового отруєння в спекотні літні дні (ВІДЕО)
- Як вибрати якісний комплект постільної білизни
- Комплекти постільної білизни від Домашнього знадобляться в кожному домі
- Як вибрати обідній стіл для маленької кухні?
- Стулья кухонные
- З чого отримують цукати та чому вони різнокольорові?
- Шахрайство у соціальних мережах. Як себе уберегти?
- Корисно знати: Як закарпатцям відновити організм після свят? (ВІДЕО)
- Як вибрати стільці для будь-якого інтер'єру
- Какой купить сухой корм для кошек?
- Що приготувати на вихідні
- Заказать паназиатскую еду в Полтаве с доставкой от «Суши Мастер»
- Що закарпатцям потрібно знати про здорове харчування? (ВІДЕО)
- Як вберегтись від харчових отруєнь влітку?
- Суші Мастер в Мукачево - огляд меню
- Закарпатцям - про переваги й небезпеки бодіпозитиву
До цієї новини немає коментарів