Вибираємо Айфон для рішення різних завдань

Вибираємо Айфон для рішення різних завдань

 

Щоб купити IPhone в Україні, для початку необхідно знайти авторитетний інтернет-магазин, який може запропонувати широкий асортимент товарів. У Eldorado ви завжди можете вибрати як пристрій з нового покоління, так і девайси минулих років. Але щоб покупка себе виправдала, важливо правильно вибрати iPhone, орієнтуючись на майбутні завдання і ваші вимоги до гаджету.

На ринку представлений великий вибір айфонів, якщо вас цікавить дешева модель бренду Apple, звернути увагу можна на iPhone 6s і 6s Plus. Флагманські телефони зразка 2015 року всі ще є гідний варіант для придбання.

Більш того, якщо ви не вважаєте нововведення в iPhone 7 досить виправданими, то купуючи "шістку" ви зможете непогано заощадити. З тією ж метою можна придбати iPhone SE: у нього досить непогані характеристики, але фронтальна камера розрахована всього на 1,2 мегапікселя. У сучасних реаліях це дуже мало, тому любителям Селфі краще доглянути інші моделі. Потужності iPhone 6s, Plus і SE цілком достатньо для "всього і відразу", але для більш конкретних завдань оптимальним вибором можуть стати інші, більш дорогі, продуктивні та функціональні моделі.

Який краще вибрати Apple IPhone в магазині

Якщо ви шукаєте нову модель телефону від Apple, яка примітна наявністю сучасних технологій, зверніть увагу на iPhone 8 і iPhone 8 Plus. У них встановлений продуктивний і енергоефективний процесор A11 Bionic.

Вони оснащені дисплеєм Retina HD, а діагональ екрану дорівнює 4,7 і 5,5 дюйма для 8 і 8 Plus моделі відповідно. Обидва девайса оснащені камерою на 12 МП, а в Plus моделі вона здвоєна.

Одним з ключових нововведень в цих девайсах стала бездротова зарядка за стандартом Qi, а також функція швидкої зарядки - Quick Charge.

Очевидно, що якщо ви хочете придбати сучасне і високопродуктивне пристрій, що володіє безліччю функцій, технологій, то ваш вибір впаде на флагманські девайси - iPhone XS і XS Max. Але купити Айфон XS за заявленою компанією Apple ціною вийде не у всіх, тому логічним вибором стає попередня серія у вигляді iPhone X. Цей гаджет має наступні характеристики:

  • Super Retina HD дисплей з діагоналлю 5,8 дюйма;
  • роздільна здатність екрану - 2436x1125 пікс;
  • ємність - 64 і 256 ГБ;
  • акумулятор, що забезпечує до 12 годин роботи в інтернеті.

Якщо ви вирішили купити Айфон в інтернет-магазині Ельдорадо, то тут представлені всі моделі iPhone, як нові, так і застарілі. При бажанні заощадити вам не варто поспішати і робити швидке замовлення: ознайомившись з активними акційними пропозиціями ви зможете більш вигідно придбати навіть флагманську модель телефону від компанії Apple.

 

04 квітня 2019р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів