Ужгородський КСТ "Грація" святкує 25-річчя!

Ужгородський КСТ "Грація" святкує 25-річчя!
Цьогоріч КСТ «Грація» (Ужгород) святкує своє перше 25-річчя. У такому відчутному літописі помістилося чимало вагомих сторінок, сповнених перемог.

 

Так, найзірковіша пара клубу (Вероніка Мишко – Ерл Вільямсон) в Кубку України посіла перше місце в «латині» і друге в «стандарті». Також вони невдовзі представлятимуть не лише область, а й державу одразу на трьох чемпіонатах Європи. Зокрема, в травні та червні відбудуться континентальні змагання згідно з латиноамериканською, європейською й програмою 10 танців. Також цей дует увійшов до ТОП-50 світової класифікації в «стандарті».

Інша пара клубу – Іветта Грицина та Бенджамін Прієс – на згаданому Кубку України теж увійшли до квартету найкращих. Звичайно, такі успіхи неможливі без роботи тренерів. Усі 25 років незмінно «Грацію» очолює заслужений працівник фізичної культури та спорту України, суддя міжнародної категорії, голова Закарпатського обласного осередку Всеукраїнської федерації танцювального спорту Олександра Мишко. Саме з нею в області неодмінно пов’язуються головні успіхи в такому прекрасному й елегантному виді спорту, як танцювальний.

13 квітня в спортивному комплексі «Зінедін», що в Ужгородському районі, відбудеться черговий чемпіонат краю. Віриться, на цих змаганнях вихованці «Грації» порадують своїх прихильників новими яскравими виступами.

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів