ЖК «АGAM»: комфортне житло біля столиці

ЖК «АGAM»: комфортне житло біля столиці
Житло в новобудові в межах Києва — мрія багатьох амбітних і далекоглядних людей. Про те, як і де купити недорогу, якісну і безпечну квартиру розповіли представники нового житлового комплексу «АGAM».

 

 

Зручне розташування

Квартири в ЖК «АGAM» (https://agam.kiev.ua/ua/kvartiry/) сподобаються кожному, хто цінує свіже повітря, вільний рух на дорогах і відсутність міської метушні. Віддаленість від столиці позитивно позначається як на екології, так і на вартості житла. При цьому дорога до найближчої станції метро Теремки займає не більше 10-15 хвилин на громадському транспорті або 5-7 хвилин на особистому авто. У декількох кілометрах від ЖК розташовується Велика Кільцева дорога і м. Вишневе.

Розвинута інфраструктура

Проект нового ЖК складається з 4 10-поверхових будинків секційного типу. Будинки розташовуються по периметру, залишаючи простір затишного внутрішнього двору під потреби мешканців. Перші поверхи будуть відведені під комерційні приміщення, так кожному мешканцеві будуть доступні супермаркети, аптеки, спортивні, дитячі та творчі клуби, салони краси, непродовольчі магазини та інші важливі складові внутрішньої інфраструктури. На території ЖК планується відкриття освітніх установ, розроблений проект зон відпочинку і дитячих майданчиків. У 500 метрах від ЖК є діючі школи та дитячі садки, будівельні та продуктові гіпермаркети.

Безпека

Особливу увагу в ЖК «АGAM» приділяють питанню безпеки. Територія комплексу закрита і забезпечується цілодобовою охороною, що дозволяє батькам спокійно відпускати своїх дітей гуляти на свіжому повітрі. Передбачено художнє освітлення фасадів будинків і прибудинкових територій, що робить двори не тільки красивими, але і безпечними в будь-який час доби. Для мешканців та їх гостей спроектовані криті паркінги та гостьові автостоянки з цілодобовою охороною.

У будівництві використовуються тільки сучасні технології та екологічні матеріали. Це забезпечує комфорт і безпеку кожного мешканця. Всі квартири обов’язково утеплюються, адже це гарантує оптимальний мікроклімат, тепло- і звукоізоляцію.

Доступні ціни

У ЖК «АGAM» передбачені квартири з різною площею. Це дозволяє кожному підібрати варіант, який відповідає потребам і бюджету його сім'ї. Вартість квартири в ЖК «АGAM» стартує від 13 000 грн/м2, при цьому існує можливість купити житло в розстрочку від забудовника (пропозиції можна переглянути тут). ЖК «АGAM» пропонує своїм новим мешканцям вигідні умови розстрочки — 0% на 2,5 року.

Якість

Забудовник вкрай уважно ставиться до питання комфорту кожного мешканця. На території ЖК передбачені пандуси, а в кожному будинку будуть встановлені надійні італійські ліфти Movilift. Кожна квартира на момент здачі оснащена опаленням і підігрівом води, розводкою сантехніки та електрики. Кожне житло комплектується радіаторами, металевими протипожежними вхідними дверима, панорамними вікнами з двокамерними склопакетами, заскленими лоджіями, лічильниками, чистовою стяжкою підлоги і штукатуркою. Такий ступінь готовності житла дозволяє новому власнику в найкоротші терміни завершити ремонт і заселитися в будь-який час року.

Перспективи

З огляду на бурхливий розвиток київського передмістя, вже через кілька років власники житла у Вишневому і його околицях будуть вважатися столичними жителями. При цьому квартири в цій частині сьогодні коштують значно дешевше, ніж навіть на Лівому березі столиці. Дістатися до центру Києва з ЖК «АGAM» набагато простіше і швидше ніж, наприклад, з Троєщини, що дозволяє новим мешканцям суттєво економити час на дорозі і уникати пробок. Квартири в новобудовах Вишневого і Крюківщини — вигідний вклад в майбутнє.

 

12 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів