Від продажу земельних ділянок бюджет Закарпаття поповнився на понад 80 млн гривень

Від продажу земельних ділянок бюджет Закарпаття поповнився на понад 80 млн гривень
Упродовж 8 місяців 2019 року в області органами місцевого самоврядування та виконавчої влади продано 146 земельних ділянок несільськогосподарського призначення комунальної власності на площі 28,39 га вартістю 45,9 мільйонів гривень.

 

На земельних торгах у формі аукціону продано органами місцевого самоврядування 39 земельних ділянок несільськогосподарського призначення загальною площею 7,58 га, вартістю 20,8 мільйонів гривень. Крім того, на земельних торгах, продано право оренди на 10 земельних ділянок несільськогосподарського призначення площею 48,60 га, річний розмір орендної плати становить – 239,98 тис. гривень.

За звітній період на земельних торгах, організованих Головним управлінням Держгеокадастру у Закарпатській області продано право оренди на 32 земельні ділянки державної власності сільськогосподарського призначення загальною площею 442,18 га, річний розмір орендної плати за користування земельними ділянками становить 592,56 тис. гривень.

Від продажу земельних ділянок до державного бюджету надійшло – 197,43 тисяч гривень до місцевих бюджетів – 80,2 мільйонів гривень.

 Довідка:

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

Інформація про лоти з зазначенням місця розташування земельних ділянок, їхніх площ та кадастрових номерів, а також стартової ціни продажу земельних ділянок або стартового розміру річної плати за користування земельною ділянкою розміщена на сайті Держгеокадастру.

 

19 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів