Близько 15 тисяч студентів навчаються в УжНУ: вступай і ти!

Близько 15 тисяч студентів навчаються в УжНУ: вступай і ти!
День відкритих дверей триває сьогодні в Ужгородському національному університеті. Захід уже став традиційним, його мета – інформувати старшокласників, які обирають майбутню професію, про можливості навчання у виші.

 

На урочистій зустрічі в ректораті привітали одинадцятикласників ужгородських шкіл. Насамперед із вітальним словом виступив Володимир Смоланка, ректор УжНУ, він запросив молодь ознайомитися з пропозиціями університету для абітурієнтів, також згадав про роботу Літнього університету, серед переваг навчання саме в цьому виші назвав, зокрема, зв’язки із закордонними ВНЗ, можливість проходження там практики, широкий спектр застосування фахових навичок у майбутній професії.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв розповів про співпрацю міської ради з Ужгородським національним університетом, наголосив на фаховості колективу вишу, професіоналізмі викладацького складу, підготовці фахівців у різних галузях, побажав майбутнім студентам добре вчитися та знайти гідну роботу в нашій країні, а всій команді вишу – наснаги.

 

Проректор УжНУ Ігор Король ознайомив з історією навчального закладу, особливостями навчання на факультетах, яких тут два десятки. Додав, що на сьогодні в УжНУ навчається близько 15 тисяч студентів, з яких понад 1700 – іноземці. Школярам показали ролик про університет, також нині молодь може завітати на факультет, який зацікавив, поспілкуватися зі студентами та викладачами, і, за словами організаторів, знайти орієнтири для вибору майбутньої професії.

 

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів