В Ужгороді - чемпіонат України з художньої гімнастики

В Ужгороді - чемпіонат України з художньої гімнастики
Чемпіонат України з художньої гімнастики серед групових вправ та клубний чемпіонат України триває в Ужгороді у спорткомплексі “Юність”.

 

На урочистому відкритті сьогодні учасників змагань вітали представники влади міста та області. Вітання від імені міського голови Ужгорода Богдана Андріїва передав його заступник Василь Гомонай, подякував тренерам за щоденну турботу про юних спортсменів, побажав учасникам досягати високих результатів й аби час, проведений в Ужгороді, запам’ятався тільки позитивними емоціями.

За словами організаторки - голови Закарпатської федерації художньої гімнастики Валентини Плавайко, у чемпіонаті цьогоріч беруть участь близько тисячі гімнасток, а саме понад 920 спортсменок із різних куточків України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Харківської та інших областей. Розпочали з виступу зірок змагань - збірної команди України з художньої гімнастики.

Автентичний танець учасникам та гостям подарували вихованці ужгородського центру творчого розвитку дітей та дорослих “Зіраті Зефірчик”, після чого відбувся парад учасників. Грацію та пластичність гімнастки продемонстрували під час показових виступів. Своєю чергою, члени журі відзначили високий рівень підготовки спортсменів.

Змагання триватимуть до 25 жовтня. Захід відбувається за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України, Федерації гімнастики України, Закарпатської федерації гімнастики, Закарпатської ОДА, Ужгородської міської ради, Закарпатського відділення Національного олімпійського комітету України.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів