Гандбол: «Карпати» впевнено переграють київський ТНУ

Гандбол: «Карпати» впевнено переграють київський ТНУ
Ужгородські «Карпати» в жіночій суперлізі чемпіонату України з гандболу в рідних стінах у 7-му турі приймали дебютанта суперліги київський ТНУ ДЮСШ 21.

 

У першому матчі, який відбувся в п’ятницю, 13 грудня господарки доволі впевнено розібралися зі столичною командою. Вже в першому періоді ужгородки вели 16:9, а в другій тридцятихвилинці підопічні Віктора Чернова збільшили свою перевагу до 36 м’ячів, пропустивши у власні всього 21. До слова, майже третину проведених м’ячів на рахунку Каріни Байрак (11).

Вже сьогодні (субота 14 грудня) в другому матчі звітного туру карпатівки діяли аналогічно. Тренерський штаб випустив на майданчик молодих гандболісток, яким потрібно набиратися досвіду. До прикладу ворота захищала юна 16-літня Юліана Сенинець, на поле виходили й інші молоді гравчині, які також виступають за СДЮСШОР «Карпати» в вищій лізі.

Наша молодь довела, що незважаючи на вік може цілком достойно грати на рівні – вже перша половина поєдинку завершилася з відчутною перевагою господарок – 14:9. А другий період також був за ужгородською командою – 32:21. Кращим бомбардиром нашої команди стала Мілана Шукаль, яка закинула в ворота київської команди 7 м’ячів.

Більш важливим буде наступний поєдинок з одним із конкурентів у боротьбі за призові місця – херсонською «Дніпрянкою», який відбудеться в Ужгороді вже за тиждень 20-21 грудня. 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів