У ПрАТ «Закарпаттяобленерго» відбулися урочистості з нагоди Дня енергетика

У ПрАТ «Закарпаттяобленерго» відбулися урочистості з нагоди Дня енергетика
Сьогодні в ПрАТ «Закарпаттяобленерго» відбулися урочистості з нагоди професійного свята – Дня енергетика – який традиційно в Україні відзначають у день зимового сонцестояння, 22 грудня. В урочистостях з нагоди свята взяли участь президент ПрАТ «Закарпаттяобленерго» Віктор Петров, генеральний директор ПрАТ «Закарпаттяобленерго» Володимир Гумен, директор ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець та працівники підприємства. Привітати енергетиків з нагоди професійного свята завітали перший заступник голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко, заступник голови Закарпатської обласної ради Петро Грицик, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

 

Генеральний директор ПрАТ «Закарпаттяобленерго» Володимир Гумен привітав колег від імені дирекції та акціонерів товариства. Відзначив, що 2019-й був першим роком, в якому енергетики всієї країни працювали у нових економічних умовах, обумовлених Енергетичною стратегією України. «Може, часом і було нелегко, але всією командою, спільними зусиллями ми зуміли виконати поставлені перед нами завдання. Тому, що енергетика – це стратегічна сфера не лише державної політики, а й міжнародних відносин, відповідно, на наших з вами плечах лежить відповідальність за енергетичну безпеку нашого краю», – відзначив Володимир Степанович.

Він наголосив на тім, що ПрАТ «Закарпаттяобленерго» як оператор системи розподілу робить усе для того, щоб споживачі щодня відчували себе комфортно, користуючись послугами товариства: «Так, кожного дня ми з вами працюємо над оновленням електромереж, підстанцій, забезпечуємо електроенергією майже півмільйона фізичних та юридичних споживачів Закарпаття. Роботи вистачає, адже товариство експлуатує понад 18 тисяч кілометрів ліній електропередачі різних класів напруги, 128 підстанцій напругою 220-110-35 кВ та майже 5 тисяч трансформаторних підстанцій і розподільчих пунктів».

Для того, щоб утримувати всі мережі та інфраструктуру в належному стані – виконувати роботи з відновлення, реконструкції, заміни та технічного переоснащення – щороку розробляється і ухвалюється інвестиційна програма ПрАТ «Закарпаттяобленерго». «Це не просто план заходів – це щоденна кропітка робота сотень працівників товариства, які аналізують, визначають, розробляють заходи, які завтра забезпечать стабільною і якісною електричною енергією кожну лікарню, підприємство, школу, садочок. Кожен наш будинок! Кожну родину!» – відзначив В. Гумен.

З його слів, цього року товариство вклало в оновлення і ремонти мереж понад 248 мільйонів гривень. За ці кошти працівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго» здійснили повну реконструкцію понад 130 км та ремонти понад 220 кілометрів повітряних ліній електропередачі напругою 0,4–110 кВ, замінили півтори тисячі опор, чотири тисячі дефектних ізоляторів, провели капітальні ремонти 323 трансформаторних підстанцій 6-10/0,4 кВ тощо. Усі ці показники перевищують заплановане.

«Але ми з вами добре розуміємо, що стоїть за всіма цими цифрами – тяжка щоденна праця наших бригад – лінійних працівників, тих, хто «в полі», години складних ремонтів, головний біль економістів, юристів, бухгалтерів, працівників комерційного напряму, а також всіх інших фахівців, спеціалістів товариства, які знаходяться, так би мовити, «за кадром», але відіграють не менш важливу роль в діяльності товариства… Але, незважаючи на все це, ви повинні пам’ятати: наша з вами робота – це теплі, затишні, освітлені будинки, зручні умови для наших дітей у школах та садочках, енергетичну безпека нашої держави! Спасибі вам за вашу роботу!», – насамкінець відзначив генеральний директор.

Привітали присутніх енергетиків також усі присутні гості, побажали стабільної роботи і достойної винагороди. Відтак генеральний директор Володимир Гумен нагородив працівників товариства цінними подарунками, а також почесними грамотами за значні досягнення у виробничій сфері та високий професіоналізм, сумлінну і плідну працю в електроенергетичній галузі та з нагоди професійного свята – Дня енергетика.

 

                                                                                    Пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

 

21 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів