На Закарпатті відбувся перший спортивний захід після послаблення карантину

На Закарпатті відбувся перший спортивний захід після послаблення карантину
В Ужгороді відбувся 19 -й турнір з міні-футболу серед команд засобів масової інформації, який його засновник — Закарпатська обласна профспілкова організація працівників культури — проводила спільно з обласною організацією Національної спілки журналістів України, Закарпатською асоціацією футболу та обласним відділенням НОК України.

 

Особливістю цьогорічного турніру було те, що він став першим спортивним заходом в області після послаблення карантину. Не змінювати давні традиції лідер обласної галузевої профспілки Наталія Товтин вирішила враховуючи те, що закарпатські журналісти дуже хотіли пограти у футбол напередодні свого професійного свята - Дня журналіста. Зрозуміло, що було витримано усі вимоги щодо проведення спортивних змагань в умовах карантину. Так, усі гравці перед турніром у рамках карантинного контролю за участі лікаря пройшли температурний скринінг і були допущені до змагань.

Змагання проводилися в одне коло. Крім команд ЗМІ, поза конкурсом в них взяли участь ветерани футбольної команди "Радванка". В результаті перше місце вперше завоювала збірна команда журналістів міста Берегова (граючий тренер Олександр Сільченко). Срібними призерами стали футболісти команди "Спорт тайм", бронзовими - футбольного сайту "Лобда".

 

Сергій Баранчиков, пресцентр Закарпатської облпрофради

 

09 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів