Літо за кордоном: Куди закарпатці планують подорожі?

Літо за кордоном: Куди закарпатці планують подорожі?
Пора відпусток цього року має свою специфіку. Все більше українців обирають відпочинок у межах країни. Однак є й такі, хто не зраджує традиціям відпочивати за кордоном. Ми в Uzhgorod.net.ua дізналися у почесного працівника туризму України Олександра Доктора, куди бронюють подорожі закарпатці.

 

-        Олександре, чи мають турагенції Закарпаття вже якусь детальну інформацію з приводу відкриття авіапростору?

-        Станом на 15 червня повітряний простір відкритий і на в’їзд, і на виїзд. Сьогодні виступив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба і сказав, що міністерство не буде заважати українцям їхати за кордон на відпочинок. Якщо країна якась готова приймати українців, то наші громадяни можуть їхати за кордон. Але залежно від того, в якій групі ризику по COVID ця країна, після повернення додому відповідні заходи й будуть вживатися до наших громадян.

-        Куди вже можна літати?

-        Наразі безпроблемне авіасполучення з Білоруссю, Албанією, можна полетіти в США, Туреччину, Великобританію. Чекаємо на відкриття Тунісу, з 1-го липня також на Грецію, Чорногорію, Хорватію, Емірати. Крім того, є вже інформація про те, що, швидше за все, з 1 липня відбудеться і відкриття Єгипту. Потім будуть додаватися Мальдвіви та інші напрямки. Ситуація змінюється щодня.

-        А якщо вже сьогодні є бажання відпочити?

-        Якщо турист хоче поїхати на відпочинок, то найбезпроблемніший напрям на сьогодні Туреччина.  

-        Куди вже здійснюєте бронювання?

-        Наразі закарпатці активно бронюють відпочинок всередині України. Також популярні Туреччина, Болгарія. Єгипет Чорногорія, Хорватія.

-        Коли варто очікувати відновлення автобусних турів?

-        Автобусні тури напевно що будуть запущені одними з останніх. Все залежить від обмежень тих країн, які перетинатиме тур. Тому, думаю, раніше серпня не варто очікувати.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 червня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів