Вчителі в ужгородських школах працюватимуть у захисних щитках

Вчителі в ужгородських школах працюватимуть у захисних щитках
Всі школи Ужгорода готові до початку навчального року з дотриманням карантинних вимог помаранчевої зони. Про це Суспільному розповіла начальниця відділу закладів освіти Ужгородської міськради Жанна Дудинець. За її словами, вчителі будуть проводити уроки в захисних щитках. Школи забезпечені також засобами дезінфекції та безконтактними термометрами.

 

Для кожного вчителя Ужгородської школи №20 закупили по два захисні щитки, — розповів директор школи Мар’ян Комарницький.

"Все ж таки вчителю 45 хвилин на уроці незручно знаходитися у масці. А так екран зручний, по-перше, він регулюється по об’єму голови, можна протерти розчином спеціальним і одягнути і працювати", — пояснив директор.

У захисних щитках проводитимуть уроки в ужгородських школах

Медична сестра школи № 5 в Ужгороді Оксана Гулаткан рознесла в кожен клас антисептики, та паперові рушники. Розповіла, що школа закупила маски, антисептичні засоби, рукавички, безконтактні термометри, захисні щитки, халати медичні, паперові рушнички та серветки. У старшій школі № 6 в Ужгороді навчаються більше 700 дітей. Директорка Марія Гринчук розповіла, щоб уникнути скупчення учнів, вони заходитимуть через різні входи. В будівлі школи їх є два.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 серпня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів