На вулиці Олександра Грибоєдова в Ужгороді стелять верхній шар асфальтобетонного покриття

На вулиці Олександра Грибоєдова в Ужгороді стелять верхній шар асфальтобетонного покриття
 В Ужгороді продовжують оновлювати одну із найважливіших транспортних артерій міста – вулицю Грибоєдова. Наразі тут завершують асфальтувати верхній шар дорожнього полотна. А ще - облаштовують бруківкою тротуари. Раніше вже замінили зливову каналізацію, водопровідні труби та встановили бордюри.

 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв особисто контролює проведення капітального ремонту вулиці Грибоєдова. Щодня оглядає виконані роботи, вникаючи у найдрібніші деталі будівництва.

 

Масштабний ремонт вулиці Грибоєдова приємно дивує ужгородців. Люди кажуть: завдяки якісно відремонтованій дорозі дістатися до медичних закладів буде набагато зручніше.

 

Щодня цією вулицею проїжджають тисячі автомобілів. Адже вона веде до кількох медичних закладів, університету та великого житлового масиву. Аби дорога була максимально комфортною для всіх містян, будівельники облаштовують заїзди не лише до медичних установ, але й до усіх прилеглих вулиць. А ще - роблять зручні з’їзди до автобусних зупинок та парковок, коментує міський голова Ужгорода Богдан Андріїв:

"Вулиця Грибоєдова — це важлива транспортна артерія у нашому місті, адже тут розташовані пологовий будинок, поліклініка, міська клінічна лікарня та клініка національної поліції, також поряд є великий житловий масив,корпуса національного університету. Я практично щодня контролював хід виконання капітального ремонту вулиці Грибоєдова і  переконаний, що вона виконанана з дотриманням усіх державно-будівельних норм. І вона багато років буде слугувати як містянам, так і гостям нашого міста"

 

Вулицю Грибоєдова не ремонтували понад 20 років. Вже незабаром її буде не впізнати! Комунальники облаштують ще й зелені зони та нанесуть якісну дорожню розмітку. На асфальтне покриття - гарантія щонайменше 8 років.

Богдан Андріїв

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів