В Берегові вже запалили першу на Закарпатті новорічну ялинку

В Берегові вже запалили першу на Закарпатті новорічну ялинку
Вогні різдвяної ялинки запалали 9 грудня в Берегові. Про це розповів міський голова Золтан Бабяк. Берегово – перше місто на Закарпатті, де поставили новорічне дерево. Ялинку встановили ще 17 листопада. Прикрашати її почали 25 листопада.

 

До ялинки почали сходитися люди близько 16 години. Разом з сім’єю прийшов і житель Берегова Роберт Тадлер. Каже: саме тепер виступає його донька.

"Думаю, що це дуже добре, що таке свято роблять, щоб дорослі й діти тут збиралися, що є таке посвячення, що танцюють і співають. Для нашого міста це дуже добре, я так думаю", — сказав чоловік.

До ялинки разом з сином прийшла й Еріка Кузмей.

"Я звернула увагу на дітей, мені сподобалося і вирішила зупинитися й подивитися, — розповіла жінка. — Дуже класно, дуже класно. Якраз колір наступного року, у нас там рік голубого тигра, якщо я добре пам’ятаю. Молодці, красиво".

Запалили вогні ялинки в Берегові о 16:40. Висота дерева – 9 метрів. Розмістили його в центрі міста. За словами міського голови Золтана Бабяка, ялинку подарували жителі, а прикраси залишилися з минулого року.

"У нас уже є багаторічна традиція, що на ялинку ми не витрачаємо гроші, її завжди дарують мешканці міста або територіальної громади, — сказав міський голова. — Ми лише витрачаємо гроші на транспортування та встановлення. Стояти буде до кінця січня. Ялинку демонтуємо й дамо на дрова для дошкільних закладів, або для амбулаторії".

Біля ялинки влаштували концерт: школярі підготували танець, також співали пісні й читали вірші.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 грудня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів