У Закарпатті перевіряють ціни на соціально значущі товари

У Закарпатті перевіряють ціни на соціально значущі товари
Ціни на соціально значущі товари перевіряють на Закарпатті. Йдеться зокрема про такі продукти як пшеничне борошно, макарони, яйця, вершкове масло, молочна продукція, овочі, ліки, а також бензин. Про це 16 березня на брифінгу розповіла виконувачка обов’язків начальника Держпродспоживслужби на Закарпатті Сніжана Локес.

 

За її словами, в кожній громаді ціни перевіряють 15 моніторингових груп. Порушень на сьогодні не виявили. Уряд запровадив державне регулювання цін на деякі товари, розказала завідувачка сектору контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби на Закарпатті Іванна Цибик.

“Це хліб житньо-пшеничний, батон, гречана крупа, цукор, борошно пшеничне вищого ґатунку, макаронні вироби вітчизняного виробництва, вермішель з борошна вищого ґатунку, молоко пастеризоване жирністю 2,5 відсотка у плівці, олія соняшникова, яйця курячі категорії С-1, тушка куряча та масло вершкове жирністю 72,5 відсотки. Ці товари з урахуванням усіх рекламних, маркетингових запровадження регулювання торговельної надбавки у розмірі 10 відсотків. Всі інші товари на них роздрібні ціни формуються в режимі вільного ціноутворення”, — розповіла Іванна Цибик.

Суспільне Закарпаття

 

16 березня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів