В Ужгороді – зміни до маршрутної мережі автобусних маршрутів

В Ужгороді – зміни до маршрутної мережі автобусних маршрутів
Зміни до маршрутної мережі автобусних маршрутів внесли сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міської ради, а саме:

 

- включили до маршрутної мережі міський автобусний маршрут загального користування № 11 Б «вул. Володимирська – пл. Корятовича» (через Боздоський парк) зі шляхом проходження:

у прямому напрямку - вул. Володимирська, вул. Миколи Бобяка, вул. Загорська, пл. Віталія Постолакі, вул. Собранецька, вул. Підгірна, пл. Корятовича;

у зворотному напрямку: пл. Корятовича, вул. Дмитра Вакарова, вул. Підгірна, вул. Собранецька, пл. Віталія Постолакі, вул. Загорська, вул. Миколи Бобяка, вул. Возз’єднання (Боздоський парк), Слов’янська наб., вул. Олександра Радищева, вул. Володимирська.

Департамент міської інфраструктури має облаштувати автомобільну дорогу відповідно до державних норм і стандартів на відрізку вулиці Володимирської – від перехрестя з вулицею Олександра Радищева до перехрестя з вулицею Михайла Драгоманова та автобусні зупинки біля центрального входу у Боздоський парк, біля скверу Євгена Томенчука.

Ще одним рішенням сьогодні на виконкомі внесли зміни до автобусного маршруту загального користування № 18 «Епіцентр» - УжНУ» (через пл. Шандора Петефі, пл. Корятовича), а саме – продовжили шлях проходження маршруту від зупинки «Епіцентр 1» до скверу Євгена Томенчука - Слов’янської набережної.

Департамент міської інфраструктури має облаштувати майданчик для розвороту і стоянки автобусів та автобусні зупинки для посадки і висадки пасажирів біля скверу Євгена Томенчука – Слов’янської набережної та центрального входу до Боздоського парку.

Комунальне підприємство «Ужгородський муніципальний транспорт» повинно забезпечити перевезення пасажирів до Боздоського парку одним автобусом маршруту № 18 після обладнання дорожніх об’єктів, внести зміни та подати на затвердження загальний розклад руху автобусного маршруту № 18.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

31 серпня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів