iPhone 13 – п’ять причин віддати перевагу «яблучному» смартфону

iPhone 13 – п’ять причин віддати перевагу «яблучному» смартфону

 

Серед широкого різноманіття сучасних розумних телефонів лідируючі позиції замають смарфтони від компанії Apple: пристрої бренду вирізняються преміальністю, відмінними технічними параметрами, швидкою та стабільною роботою. Саме тому гаджети від купертинців користуються шаленою популярністю майже в усіх куточках світу.

Якщо ви зараз перебуваєте у пошуку новенького мобільного девайса, iphone 13 128 може стати максимально вдалим вибором, адже апарат повністю виправдовує всі очікування та приємно вражає своєю продуктивністю, не кажучи вже про іміджеву складову. Отож, чому базова “тринадцятка” – це ідеальна покупка? Якими перевагами володіє смартфон від Apple?

Потужний процесор

На борту девайса – фірмовий шестиядерний чипсет A15 Bionic, який вирізняється енергоефективністю, високою продуктивністю та є набагато потужнішим, ніж чипи інших виробників. Апарат працює стабільно, швидко, добре справляється з усіма наявними додатками.

Процесор доповнений 4 Гбайт оперативної пам’яті та операційною системою iOS 15, яка вже давно зарекомендувала себе як одна з найзручніших та практичних ОС в сегменті.

Топова камера

iPhone 13 отримав подвійну основну камеру з матрицями на 12 + 12 мегапікселів. Пристрій здатен фільмувати відеоролики з якістю 4К, знімати неперевершені світлини з максимальною деталізацією та чіткістю.

Серед інших фішок камери:

  • Оптична стабілізація;
  • Двократний оптичний зум;
  • Великий вибір режимів (зокрема, «Кіноефект»), функцій та додаткових опцій.

Великий тачскрін

Смартфон з Купертино має 6.1-дюймовий дисплей, покритий загартованим склом, стійким до подряпин. Екран виконаний за технологією Super Retina XDR, максимально реалістично передає картинку та має широкі кути огляду.

Автономність

Живиться Айфон 13 від потужної акумуляторної батареї на 3240 мА/г, яка підтримує технологію швидкої зарядки. За словами виробника, пристрій працює на 2.5 год. більше, аніж попередні версії «яблучних» девайсів. Ще одним важливим плюсом є підтримка бездротового заряджання MagSafe.

Колір

Гаджет представлений в п’ятьох колірних рішеннях, зокрема це чорний, білий, рожевий, синій та червоний, які мають першокласний зовнішній вигляд та допомагають виділитись серед натовпу!

Серед інших особливостей пристрою виокремимо захищений від вологи та пилюки алюмінієвий корпус, швидкий сканер обличчя FaceID, три модифікації з вбудованою памяттю (128, 256, 512 Гбайт), чип NFC для безконтактної оплати тощо.

Apple iPhone 13 – класний апарат, потенціал якого досить широкий і не втратить своєї актуальнотсті ще упродовж довгого часу. Тому, коли ви віддасте перевангу саме цього телефону, будьте певні, ви не прогадаєте!

 

08 вересня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів