Понад 90 тисяч пацієнтів щороку приймає Ужгородська центральна міська клінічна лікарня

Понад 90 тисяч пацієнтів щороку приймає Ужгородська центральна міська клінічна лікарня

 

Оптимізацію роботи осередку та розширення медичних послуг сьогодні очільник Закарпаття Віктор Микита обговорив із керівництвом закладу охорони здоров’я. Цей медичний осередок обслуговує понад 90 тисяч людей на рік, зараз тут проходять відновлення наші поранені бійці ЗСУ.

"На жаль, установа отримує чимало об’єктивної критики від містян щодо менеджменту, - написав у Фейсбуці Віктор Микита. - Особисто для мене було дивним, що комп’ютерний томограф, встановлений у межах програми Президента України Володимира Зеленського і призначений для безкоштовного обслуговування пацієнтів, обслуговує в рази менше, ніж приватний за кошти. Але з цим розібралися й наявні корупційні чинники прибрали. Зараз обсяги надання медичних послуг відділенням КТ збільшилися в десятки разів. Тобто так, як було передбачено при будівництві нового приймального відділення"

Порушили також і питання щодо якості харчування та інші питання побутового характеру, розв'язання яких залежить від прийняття ефективних управлінських рішень. Про це та інше поспілкувалися з новим керівником лікарні Павлом Лукачем. Пацієнти та відвідувачі закладу очікують якісних реформ, ініціативи від адміністрації та стратегії розвитку на найближчі роки. Розширення пакетів НСЗУ, покращення матеріально-технічної бази та рух до європейського рівня обслуговування. Є над чим працювати, однак варто зазначити, що нове керівництво осередку бачить реальні шляхи розвитку й концентрує зусилля на внутрішній реформі.

 

17 жовтня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів