В Ужгороді облаштовують сквери: оновили лавиці, смітники, впорядкували клумби та висадили багаторічні рослини

В Ужгороді облаштовують сквери: оновили лавиці, смітники, впорядкували клумби та висадили багаторічні рослини
В Ужгороді облаштовують сквери – чимало локацій потребували оновлення, були плани провести багато робіт цьогоріч, проте війна внесла свої корективи. Попри все, у міській раді намагаються хоч частково реалізовувати плани.

 

Протягом кількох останніх місяців, як поінформували у департаменті міської інфраструктури, вдалося зокрема привести до ладу альпінарій, сквери Героїв Майдану, на розі вулиць Марії Заньковецької – Михайла Грушевського, 8-го Березня-Михайла Грушевського, Томаша Масарика – усе  в межах поточних ремонтів, адже капітальні під час дії воєнного стану проводити не можна.

У скверах оновили лавиці, смітники, впорядкували клумби та висадили рослини, зокрема й багаторічні, відремонтували освітлення тощо. У сквері Майдану – висадили туї та кущі ялівця, на вулиці 8-го Березня навпроти скверу молоді дерева, у сквері Масарика, крім благоустрою території, облаштували доріжки та спуски для маломобільних людей. Усе – щоб ужгородці та гості міста могли відпочивати у більш комфортних умовах. 

Пресслужба Ужгородської міської ради

 

06 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів