В Ужгородській міськраді відбулася зустріч із делегацією Чеської Республіки

В Ужгородській міськраді відбулася зустріч із делегацією Чеської Республіки
Після символічної акції висадження в Ужгороді липи – саджанця-нащадка пам’ятного Масарикового дерева з Празького граду – у міській раді відбулася зустріч міського голови Богдана Андріїва, секретаря міської ради Арсена Мелкумяна, заступника міського голови Василя Пинзеника із чеською делегацією. Говорили про спільні з закордонними партнерами екологічні проєкти та подальшу співпрацю, кроки до розвитку міста попри важкий час війни в Україні тощо.

 

Представники Фонду «Партнерство» та інвестиційної компанії RSJ Investments та представники Ужгородської міської ради обговорили питання, пов’язані із проблемами енергопостачання через руйнування російськими агресорами енергетичної інфраструктури, енергоефективність будинків, водопостачання, зокрема реконструкцію очисних споруд в Ужгороді. Йшлося і про те, що сторони можуть зробити спільно у проєктах сталого розвитку в різних технічних та інвестиційних сферах.

У зустрічі взяли участь гості з Чеської Республіки, зокрема директор фонду «Партнерство» Петер Казда, менеджери цього фонду Мирослав Кундрата і Сюзанна Бенешова, гендиректор і керуючий активами інвестиційної компанії RSJ Investments Лібор Вінклер, керуючий активами цієї компанії Якуб Кучера, менеджер Лукаш Резек, чеський підприємець Міхал Грабі. Були присутні й начальниця управління міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міськради Вікторія Тарахонич і її заступниця Вікторія Білас, директор департаменту міської інфраструктури Віталій Гільтайчук, керівниця ГО «Екосфера» Оксана Станкевич-Волосянчук, керівник клубу Т.Г.Масарика в Ужгороді Іван Латко.

Міський голова Богдан Андріїв подякував за підтримку, яку надає Чеська Республіка Україні під час війни – військову та гуманітарну допомогу, а також за підтримку на дипломатичному рівні щодо євроінтеграції.

Ужгородська міська рада

 

14 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів