Закарпатські школярі разом з поліцейськими долучилися до всеукраїнської акції «Ми – українці»

Закарпатські школярі разом з поліцейськими долучилися до всеукраїнської акції «Ми – українці»
Ювенальні поліцейські Закарпаття, разом зі старшокласниками Лінгвістичної гімназії імені Тараса Шевченка в Ужгороді, долучилися до заснованої Національною поліцією України всеукраїнської акції «Ми – українці».

 

У рамках патріотичного проєкту, підготовлений співробітниками ювенальної поліції України синьо-жовтий прапор «обійшов» всю Україну. І в кожній області діти мали змогу по-своєму прикрасити контури власного регіону та «передати послання» дітям з інших областей через поетичні рядки найвідоміших українських митців. Старшокласники гімназії Ужгорода об’єднали свої творчі зусилля та старанно прикрасили контури Закарпаття на стягові сріблястою стрічкою. У такий спосіб хлопці та дівчата підкреслили нерозривну єдність Срібної Землі із усіма іншими «куточками» України.

«Кожна область України – неповторна, особлива, оригінальна. Але всіх нас, українців, об’єднують спільні риси – у серці кожного з нас живе любов до України, до нашої мови, історії, традицій і вміння в найскладніші часи бути як ніколи міцними та об’єднаними», – зазначила одна з учасниць заходу.

Крім того, на карті області школярі старанно виписали рядок із поетичного твору Тараса Шеченка, тим самим продовживши естафету інших областей.

Поліція Закарпатської області

 

21 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів