Із 2023 року щомісячні стипендії для 15 кращих спортсменів Ужгорода збільшать до 3 тис. гривень

Із 2023 року щомісячні стипендії для 15 кращих спортсменів Ужгорода збільшать до 3 тис. гривень
Із 2023 року щомісячні стипендії для 15 кращих спортсменів Ужгорода у 2023 року збільшать – із 2 тис. грн до 3 тис. грн. Таке рішення ухвалили під час засідання виконкому.

 

У зв’язку із цим члени виконкому затвердили новий Порядок виплати щомісячних стипендій Ужгородської міської ради кращим спортсменам міста. На здобуття стипендій можуть бути висунуті спортсмени, які здобули перемогу або посіли призові місця на Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських, Всесвітніх, Європейських, Юнацьких Олімпійських іграх, чемпіонатах та Кубках України серед дорослих, молоді та юніорів з видів спорту, що визнані в Україні у встановленому законодавством порядку.

Кандидатури спортсменів на здобуття стипендії подають обласні, міські дитячо-юнацькі спортивні школи, федерації з видів спорту, фізкультурно-спортивні товариства, спортивні клуби та інші організації фізкультурно-спортивної спрямованості, що зареєстровані та фактично знаходяться на території Ужгорода.

Також на засіданні виконкому погодили збільшення розмірів одноразових грошових винагород Ужгородської міської ради кращим спортсменам і тренерам Ужгорода – залежно від рангу змагань.

Затвердили новий порядок виплати. На здобуття грошової винагороди можуть бути висунуті спортсмени – мешканці м. Ужгород, офіційно зареєстровані у м. Ужгород, які здобули перемогу або посіли призові місця на Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських, Всесвітніх, Європейських, Юнацьких Олімпійських іграх, чемпіонатах та Кубках України усіх вікових груп із видів спорту, що визнані в Україні у встановленому законодавством порядку.

Кандидатури спортсменів на здобуття грошової винагороди подають обласні, міські дитячо-юнацькі спортивні школи, федерації з видів спорту, фізкультурно-спортивні товариства, спортивні клуби та інші організації фізкультурно-спортивної спрямованості, що зареєстровані та фактично знаходяться на території міста Ужгород.

Кандидатури спортсменів на отримання грошової винагороди подаються до 30 листопада включно до управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

23 листопада 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів