Зірки Львівського Оперного театру виступлять в Ужгороді

Зірки Львівського Оперного театру виступлять в Ужгороді

 

 початку війни навіть попри відновлення роботи театральних залів гастрольне життя, звісно, не повернулось навіть до «карантинних» масштабів. Воно й не дивно, тому що окрім об’єктивних факторів, які ускладнюють проведення заходів, такі як повітряні тривоги і відключення світла, промоутери зіткнулись із дефіцитом контенту. Адже чимало митців, акторів, представників артистичного «цеху» самих різних жанрів опинились закордоном; або навіть взяли до рук зброю і знаходяться зараз на передовій. І якщо маленькі антрепризи чи рідкісні концерти естрадних виконавців ще подеколи можна побачити на афішах нашого міста, то з великими постановками або ж гастролями балету виникла прогалина. Хоча попит на такий вид дозвілля є навіть у військовий час. 

Незважаючи на погіршення економічної ситуації в країні, глядачі прагнуть хоча б на деякий час змінити невтішну атмосферу сьогодення. Завдяки спільним зусиллям керівників театральних майданчиків, які пішли назустріч організаторам, оренда приміщень для виступу артистів стала дешевшою, що відразу

позначилось на вартості квитків (які у порівнянні скажімо з 2021 роком стали істотно доступнішими).

І першою ластівкою для прихильників більш елітарних жанрів стане візит у наше місто солістів Львівської Опери 13 грудня. Такі відомі провідні артисти балету як Дарина Кірік та Андрій Гаврін покажуть нам кращий доробок з популярних класичних творів, так як «Танець смерті» і «Лебідь» Сен-Санса, «Список Шиндлера» і «Por una cabeza» Вільямса, «Баркаролла» Офенбаха чи «Циганка» Равеля. Будуть у програмі і «Чардаш» Монті і «Українська поема» Станковича. Загалом цього вечора ви побачите 12 популярних класичних творів, під які поставлена хореографія. І все це звучатиме наживо завдяки запрошеним музикантам.

Єдиний показ «Звуків музики» («Les Sons De La Danse») відбудеться в Ужгороді в драмтеатрі наступного вівторка. Квитки без жодних комісій продаються у касі театру або онлайн за посиланням:

https://concert.ua/uk/event/les-sons-de-la-danse-zvuki-tancyu-uzhhorod

 

13 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів