У п’ятницю в Ужгороді відбудеться урочисте відкриття книгарні «Є»

У п’ятницю в Ужгороді відбудеться урочисте відкриття  книгарні «Є»
Мережа книгарень «Є» належить до однієї з найвідоміших в Україні. Її особливістю є орієнтація на україномовну книжку та проведення активної культурницької діяльності – презентацій, творчих зустрічей, круглих столів. Понад 30 книгарень працює по всій Україні.

 

У п’ятницю, 30 грудня, о 15.00 відбудеться урочисте відкриття першої книгарні «Є» на Закарпатті -- в Ужгороді за адресою проспект Свободи, 40.

Як розповідає адміністраторка книгарні Яна Терлецька, в магазині буде представлено широкий асортимент української сучасної книжки – до 20 тисяч назв. Сама пані Яна приїхала в Ужгород із Запоріжжя, де працювала в єдиній книгарні «Є» у Південній Україні. 28 лютого, коли російські війська підійшли до Запоріжжя, вона з родиною переїхала на Закарпаття. Крім Ужгорода, найближчим часом книгарні «Є» відкриваються в Чернігові, Полтаві і Житомирі.

В урочистому відкритті в Ужгороді візьме участь запорізький письменник Валентин Терлецький та закарпатські літератори Андрій Любка, Олександр Гаврош, Михайло Рошко, Сергій Федака.

Громадський інформаційний центр 

 

28 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів