"Багато наших хлопців звикли до цієї страви", — отець Олег Григорик розповів про приготування бограча для військових

"Багато наших хлопців звикли до цієї страви", — отець Олег Григорик розповів про приготування бограча для військових

 

Повністю готовий до споживання бограч для військових готує настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці у селі Дубриничі отець Олег Григорик зі своїми парафіянами. Вони готують страву у казанку, фасують по реторт-пакетах і відправляють на передову. Про те, як вийшло налагодити процес допомоги та які відгуки у військових щодо страви, Олег Григорик розповів у ефірі інформаційного дня "Суспільне Спротив".

"Чому саме бограч? Це дуже гарна страва, яка поєднує у собі як перше, так і друге. Вона дуже ситна, калорійна, нею можна добре зігрітися, багато наших хлопців звикли до цієї страви. Багато з них отримують сухпайки від різних держав, але коли ти спробуєш своє, рідне, то це зовсім інша справа. Починали з плову, але плов густий, бограч легкий, ним легше взимку зігрітися й відгуки хлопців свідчать про те, що він дає багато енергії", — так пояснює вибір страви для допомоги військовим отець Олег Григорик.

Суспільне Ужгород

 

01 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів