Косметика для п’ятиступеневого догляду за обличчям

Косметика для п’ятиступеневого догляду за обличчям

 

В наш час дуже популярною стала багатоступенева система догляду за шкірою обличчя. Вважається, що першими її почали застосовувати кореянки. Свій рутинний догляд за обличчям вони розділили на кілька етапів. Щодня дотримуючись цієї схеми, можна покращити стан шкіри та зупинити перші ознаки старіння. Щоб багатоступенева система догляду працювала дійсно ефективно, для догляду слід застосовувати лише якісну косметику. Чудовим вибором стане косметика Весна – засоби із натуральним рослинним складом від українського виробника.

Як побудувати свій рутинний багатоступеневий догляд?

Класична багатоступенева схема обов’язково має включати такі етапи:

1.     Очищення. На цьому етапі проводиться демакіяж та умивання. Спершу слід застосувати міцелярну воду, а потім гель чи пінку для вмивання. Один раз на тиждень крім рутинного очищення слід застосовувати ексфоліанти: скраби та пілінги. Гарним вибором для домашнього використання стане пілінг з фруктовими кислотами.

2.     Тонізація. Одразу після очищення слід тонізувати шкіру. Корейці рекомендують дотримуватись правила «3-х секунд», коли тонер слід наносити на шкіру одразу після вмивання. В лінійці Vesna є тонери для різних типів шкіри. Вони можуть лише тонізувати або виконувати ще й додаткові функції, наприклад, боротись з висипом чи пігментацією.

3.     Нанесення сироватки чи есенції. Це концентровані засоби для інтенсивного догляду. В них набагато більше активних компонентів, ніж у звичайному кремові, тому їх використовують у невеликій кількості.

4.     Нанесення крему. В залежності від типу та потреб шкіри можна вибирати різні засоби. Вони можуть живити, зволожувати, заспокоювати чи боротись із певними проблемами шкіри, наприклад, з висипом, пігментацією, зморшками чи подразненням. На цьому етапі слід наносити крем для обличчя, а також засоби для повік та губ.

5.     Захист від сонця. Якщо ваш улюблений крем не містить SPF-факторів, котрі захищають шкіру від негативного впливу сонячних променів, слід використовувати такий засіб додатково. Або ж можна одразу обрати комбінований засіб. Наприклад, в лінійці бренду Весна є універсальні засоби з SPF для живлення, зволоження та захисту від сонячних променів.

Це базова схема, яку за необхідності можна коригувати. Наприклад, при наявності акне в рутинний догляд слід включати спеціальні засоби для боротьби з висипом. Посилити ефективність доглядової косметики також можна за допомогою масажу обличчя. Ця косметологічна процедура дуже популярна серед кореянок, адже в комбінації з якісними засобами догляду вона дає неперевершений результат.

 

 

12 лютого 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів