"Вважав за свій обов`язок битися до Перемоги за будь-яку ціну". На війні загинув закарпатець Іван Гутай

"Вважав за свій обов`язок битися до Перемоги за будь-яку ціну". На війні загинув закарпатець Іван Гутай

 

На війні загинув ужгородець Іван Гутай. Про смерть полеглого захисника повідомив на сторінці у Facebook його товариш, ветеран АТО Іван Белецький.

"Важка втрата. Вчора (11 травня 2023 р., — ред.) від рук загарбників загинув завжди веселий, людяний, хоробрий і чесний ужгородець Іван Гутай, 1990 р.н.", — написав Белецький.

Іван "Баракуда" Гутай служив у 68-му окремому батальйоні територіальної оборони Закарпаття.

Про смерть захисника пишуть друзі, товариші, жителі міста. Військовий 68 батальйону Павло Величко, товариш Івана на своїй сторінці у Facebook написав: "Нам дуже тебе і твого позитиву не вистачатиме. Ти завжди стояв за своїх людей та мотивував якісно робити свою роботу, постійно навчаючись і ставлячи чесність та справедливість за основні цінності у відносинах серед побратимів. За честь було служити разом".

"Підступний ворог буде переможений, як Ти того і хотів, адже вважав за свій священний обов?язок битися до Перемоги за будь-яку ціну", — додав Величко.

"Братику Баракуда! Герої не вмирають! Ти навіки з нами в строю! Навіки в серці! Вічна пам'ять, друже брате!", — пише товариш полеглого військового Михайло Шатура.

Коли прощатимуться із захисником, наразі не відомо. Вічна пам'ять і слава полеглому захиснику України.

 

12 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів