Кубок Ужгорода 2023 з художньої гімнастики вийшов масовим

Кубок Ужгорода 2023 з художньої гімнастики вийшов масовим
Художня гімнастика в нашому краї на хорошому рівні. Закарпатські спортсменки є постійними учасницями різноманітних всеукраїнських турнірів. Цього разу вони демонстрували свої вміння в рідних стінах, борючись за нагороди Кубка Ужгорода 2023.

 

Метою та завданнями цього спортивного заходу було залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом; підвищення спортивної майстерності, популяризація й подальший розвиток художньої гімнастики на Закарпатті; зміцнення дружніх стосунків між спортсменами міст України та обмін досвідом між тренерами. Одразу зауважимо, що участь у Кубку Ужгорода 2023 брали не тільки ужгородські чи загалом закарпатські гімнастки, а й гості з інших куточків країни. У цілому на килим виходило близько 350 спортсменок. Дівчата змагалися в індивідуальних та командних вправах. Для когось цей турнір був одним із перших, для інших – черговою нагодою продемонструвати набуті раніше навички та підготуватися до більш статусних змагань. У деяких категоріях прогнозовано перемагали фаворитки, але без несподіваних результатів також не обійшлося. Дехто зумів приємно вразити тренера, а хтось, навпаки, не виправдав очікувань.

За підсумками дводенних змагань нагороди знайшли своїх володарів. Звичайно, після виступів були як сльози радості, так і розчарування, та це тільки один з етапів насиченої й цікавої спортивної кар’єри.

Олег МИКИТА, Карпатський об`єктив

 

22 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів