Першість Ужгорода та чемпіонат України з кіокушин БуДо карате відбувається на вихідних

Першість Ужгорода та чемпіонат України з кіокушин БуДо карате відбувається на вихідних
Цими вихідними в обласному центрі Закарпаття – змагання ІІІ–IV рангу першості Ужгорода та чемпіонату України з кіокушин БуДо карате. У спорткомплексі «Юність» змагаються 350 учасників із 13 областей. Поєдинки на татамі проходять серед хлопчиків, юнаків, юніорів, дівчаток, дівчат, юніорок, чоловіків, жінок та ветеранів у розділах «куміте» і «ката», - інформує Ужгородська міська рада.

 

Під час офіційного відкриття учасників, тренерів та вболівальників привітала сьогодні й начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради Алла Чернобук. Управління, до слова, взяло на себе левову частку витрат на організацію та проведення турніру, за що представники Всеукраїнського об’єднання «Кіокушин БуДо карате» висловили вдячність Ужгородській міській раді.Звернувся до присутніх із вітальним словом і віцепрезидент Федерації Кіокушин БуДо карате, суддя міжнародної категорії Леонід Чернявський.

Президент Закарпатської обласної федерації «Кіокушин БуДо карате», організатор і головний суддя змагань Ігор Шандра зазначив, що попри складний час війни, тренери не припиняють своєї роботи і продовжують працювати з дітьми, проводити такі великі турніри. Серед спортсменів, які приїхали в Ужгород, подолавши далеку дорогу – представники Херсонської, Одеської, Дніпропетровської областей – регіонів, які постійно під обстрілами російських окупантів.

 

 

28 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів