Юні ужгородські дзюдоїсти повернулися з медалями зі змагань у місті Хмельницький

Юні ужгородські дзюдоїсти повернулися з медалями зі змагань у місті Хмельницький
27 травня в м. Хмельницький пройшов всеукраїнський турнір з дзюдо «Кубок Поділля» серед юнаків 2008-2009, 2010-2011 р.н. та дівчат 2010-2012 р.н. На змагання з’їхались більш ніж 300 юних дзюдоїстів з різних куточків країни: Київ, Луцьк, Рівне, Житомир, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Біла Церква, Чернівці, Черкаси, Кривий Ріг, Хмельницький, Ужгород.

 

Спортсмени ужгородського КЗ «ДЮСШ 1» на чолі зі старшим тренером Камінським В.А. привезли додому дві нагороди. Золоту медаль у ваговій категорії до 28 кг серед дівчат виборола Седун Анастасія; бронзова нагорода  в цій же ваговій категорії дісталася Югас Ангеліні. За крок від медалі зупинилися Готра Ілля та Годзинець Максим, котрі у своїх вагових категоріях програли бронзові фінали та стали п’ятими.

На турнірі були присутні та проводили нагородження зірки українського дзюдо: Гонтюк Роман ( ЗМС, двократний призер Олімпійський Ігор, бронзовий призер чемпіонату світу), Білодід Генадій (ЗМС, бронзовий призер чемпіонату світу, двократний чемпіон Європи), Дребот Сергій (чемпіон Європи та бронзовий призер Європи, старший тренер кадетської збірної України).

Наступного дня зірками дзюдо був проведений майстер-клас для юних спортсменів.

Віктор Камінський

 

30 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів