В Ужгороді поліція розслідує інцидент побиття двома підлітками чоловіка

В Ужгороді поліція розслідує інцидент побиття двома підлітками чоловіка
В Ужгороді на вулиці Декабристів двоє неповнолітніх побили чоловіка. За фактом побиття 47-річного ужгородця у поліції відкрили кримінальне провадження, — розповіла Суспільному речниця Головного управління Нацполіції в Закарпатській області Ганна Дан.

 

Інцидент трапився 6 червня близько 1-ї ночі. До поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію чоловіка з численними переломами, закритою черепно-мозковою травмою та ушкодженням легень. "Правоохоронці розпочали перевірку для встановлення обставин, за яких 47-річний ужгородець отримав тілесні ушкодження та встановили, що потерпілого побили в одному з дворів міста", — розповіла речниця.

Також правоохоронці встановили причетних до інциденту. Ними виявилися двоє неповнолітніх хлопців віком 16 та 17 років. "Відомо, що нападники та постраждалий не були знайомими між собою. Обох зловмисників поліцейські розшукали та доставили до управління поліції, вони у скоєному зізналися", — розповіла Дан.

Що загрожує підліткам

За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

"Поліцейські вилучили змиви крові та одяг обох фігурантів, в який вони були вдягнені під час вчинення правопорушення, як речові докази. Також вилучили і записи з камер відеоспостереження, які зафіксували момент вчинення злочину", — додала речниця.

Наразі поліцейські готують матеріали для повідомлення неповнолітнім про підозру. Їм загрожує від обмеження до позбавлення волі на строк до 4 років. У справі триває розслідування.

 

09 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів