На Ужгородщині водій авто насмерть збив велосипедиста, що вирішив повернути (ФОТО)

На Ужгородщині водій авто насмерть збив велосипедиста, що вирішив повернути (ФОТО)
Вчора, 8 червня, близько 14:20 на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП у селі Чомонин Ужгородського району

 

За викликом виїхала слідчо-оперативна група районного відділення поліції та слідчі ГУНП в Закарпатській області. Поліцейські провели першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини автопригоди.

Відомо, що 35-річний мукачівець їхав на автомобілі «Volkswagen Transporter» в межах населеного пункту. В попутному з ним напрямку рухався велосипедист, який здійснив рух ліворуч і в подальшому водій автомобіля здійснив наїзд на велосипедиста. Від отриманих травм останній помер на місці події.

Потерпілим виявися 67-річний місцевий житель.

Водія освідчено – за кермом він перебував тверезий. Транспортні засоби поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого.

У справі буде призначено ряд експертних досліджень для встановлення всіх об’єктивних обставин смертельної аварії. Слідство у справі триває, повідомляють у відділі комунікації поліції в Закарпатській області.

 

09 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів