На Ужгородщині грабіжник, котрий кілька тижнів як вийшов із тюрми, знову взявся за старе (ФОТО)

На Ужгородщині грабіжник, котрий кілька тижнів як вийшов із тюрми, знову взявся за старе (ФОТО)
18 червня вранці до поліції звернувся житель села Соломоново Ужгородського району і розповів, що перебуваючи у місті Чоп, близько 6-ої години ранку, невідомий чоловік напав на нього, повалив на землю та забрав сумку з готівкою у національній та іноземній валюті.

 

З награбованим зловмисник втік у невідомому напрямку. 

Поліцейські виїхали на місце події, провели необхідні першочергові заходи та розпочали пошуки нападника.

Оперативно було встановлено, що до пограбування причетний 31-річний раніше судимий за майнові злочини місцевий мешканець, який лише кілька тижнів тому вийшов з місць позбавлення волі. 

Співробітники кримінальної поліції Відділу поліції № 1 Ужгородського районного управління розшукали та затримали підозрюваного. Слідчі вилучили у нього викрадені грошові кошти та найближчим часом повернуть потерпілому. 

Самого зловмисника, у порядку статті 208 КПК України, поміщено до ізолятора тимчасового тримання.  

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Зловмиснику вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення грошової застави.

За скоєне чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває, поідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

20 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів