Завтра в Ужгороді відкриють другу книгарню «Є»

Завтра в Ужгороді відкриють другу книгарню «Є»
У п’ятницю, 30 червня, в обласному центрі Закарпаття відкриється друга книгарня «Є», що належить до найвідомішої книжкової мережі в Україні. Півроку тому було відкрито першу книгарню на проспекті Свободи, яка продемонструвала свою успішність. Другу книгарню відкривають в самому історичному серці міста – на вулиці Корзо, 23.

 

Як пояснила директорка ужгородських книгарень «Є» Яна Терлецька, нічого особливого в цьому не має. Зараз мережа активно відкриває нові книгарні в різних куточках України. Прийнято рішення, аби в обласних центра було більше, ніж одна фірмова книгарня. Крамниця на Корзо має удвічі меншу площу, ніж на проспекті, але виграє завдяки високій стелі і вищим стелажам. Тож кількість представлених книжко надто не відрізнятиметься.

О 16.00 відбудеться урочисте відкриття та автограф-сесія з ужгородськими авторами книгарні – Андрієм Любкою, Олександром Гаврошем та Мар’яною Прохасько. У програмі урочистостей також читання авторської поезії молодих ужгородців та музичні виступи  кавер-бенду ASM band та скрипаля Назарія Павлюка.

Яна Терлецька твердить, що Ужгород – місто читаюче. А мережа «Є» вже шукає приміщення для книгарні в Мукачеві.

Іванка Когутич, Ужгород

 

29 червня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів