Міський голова Богдан Андріїв привітав патрульних поліцейських із Днем національної поліції

Міський голова Богдан Андріїв привітав патрульних поліцейських із Днем національної поліції
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав сьогодні патрульних поліцейських із Днем Національної поліції України, частиною якої вони є.

 

Богдан Євстафійович висловив правоохоронцям подяку за відданість та високий професіоналізм, а також порядок у нашому місті, побажав здоров'я, добробуту, перемоги та миру. За сумлінне виконання службових обов’язків, внесок у справу боротьби зі злочинністю захист інтересів суспільства і держави та з нагоди Дня Національної поліції України міський голова грамотами Ужгородської міськради нагородив:

  • лейтенанта поліції, інспектора взводу №1 роти №1 (з обслуговування м. Ужгорода) батальйону управління патрульної поліції в Закарпатській області Вікторію Худан;
  • капрала поліції, поліцейського взводу №1 роти тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції в Закарпатській області Владислава Прокопенка;
  • провідного спеціаліста сектору документального забезпечення управління патрульної поліції в Закарпатській області Евеліну Даков.

В урочистому зібранні також взяли участь і передали грамоти та відзнаки перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький, голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, заступник начальника Управління патрульної поліції в Закарпатській області Ігор Щербанич, узяв участь у заході й депутат Закарпатської обласної ради, професор, військовослужбовець Федір Шандор.

Єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій провів молитву за українських поліцейських.

Ужгородська міська рада

 

04 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів