Поліцейські Закарпаття змагалися за першість у чемпіонаті з практичної стрільби

Поліцейські Закарпаття змагалися за першість у чемпіонаті з практичної стрільби
Учасниками були команди спецпризначенців КОРДу та Роти поліції особливого призначення. Також долучилися і представники територіальних підрозділів поліції.

 

Як зазначили організатори змагань, чемпіонати такого формату дозволяють поліцейським оцінити і вдосконалити власні вміння стрільби, в тому числі у неординарних ситуаціях. Для того, щоб результат навчання був дійсно ефективний, змагання проходили в умовах максимально наближених до реальних ситуацій. Учасники виконали комплекс вправ із використанням зброї в режимі ближнього та дальнього бою.

«До організації цих змагань ми підійшли ретельно. Фахівці Тренінгового центру обрали певні дисципліни, такі як швидкісна стрільба, тактична перезарядка магазина і зміна вогневих позицій. Запропонований комплекс завдань дозволяє учасникам змагань побачити над чим саме їм слід попрацювати більше, а також проаналізувати, які моменти можуть вплинути на швидкість та якість їх реакції», – розповідає керівник тренінгового центру ГУНП в Закарпатській області Андрій Арутюнов.

На думку керівника Тренінгового центру вже у найближчому майбутньому, врахувавши усі ці фактори, правоохоронець зможе уникнути несподіванок під час виконання справжніх бойових завдань.

  • За підсумками всіх етапів у цих змаганнях перемогла команда бійців КОРДу
  • срібло вибороли співробітники Головного управління Нацполіції в Закарпатській області
  • бронза дісталася збірній команді Тячівський районний відділ поліції та Рахівський районний відділ поліції.

Переможців відзначили кубками та медалями

Поліція Закарпатської області

 

07 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів