Як розпізнати панічні атаки та що з ними робити – розповіли закарпатські лікарі (ВІДЕО)

Як розпізнати панічні атаки та що з ними робити – розповіли закарпатські лікарі (ВІДЕО)
Панічні атаки - психологічний стан, що супроводжується сильною тривогою та поганим передчуттям. Ті хто ніколи не переживав панічну атаку, часто кажуть - "вигадали собі щось, це вже ніби новий тренд". А ті хто хоч раз пережив її, ніколи не забудуть ці відчуття.

 

Лікарі відзначають, через те що за останні роки нам довелося пережити пандемію коронавірусу, а потім початок війни, нервова система багатьох з нас дала збій. Окрім того, проблеми в родині, особистому житті, труднощі на роботі теж додатково впливають на стабільність нервової системи. Панічна атака не означає, що ви зійшли з розуму чи стали психічно хворою людиною. Це тимчасовий стан, коли наша психіка найбільш вразлива.

Панічні атаки це стан коли людина відчуває сильну тривогу, страх смерті без видимих причин, пришвидшується серцебиття, з'являється тиснення у грудях, задишка та інше і здається, що зараз станеться щось жахливе.

Що робити у таких випадках, до кого звертатися та чи можна самостійно побороти панічну атаку у відео розповідають лікар психіатр та психолог.

Варто пам'ятати, не соромно звертатися до фахівців. Якщо ви потерпаєте від панічних атак і не можете самостійно з ними впоратися, це впливає на якість вашого життя, радимо відвідати спеціаліста.

mukachevo.net

 

10 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів