Incrypted Talks. Ключова подія серпня для української криптовалютної спільноти

Incrypted Talks. Ключова подія серпня для української криптовалютної спільноти

 

Інноваційний проєкт відомого українського крипто-медіа Incrypted, Incrypted Talks, відзначається, як важлива подія для української криптовалютної спільноти. Ці дискусії залучають ведучих експертів як з України, так і з-за кордону. Заходи, організовані в рамках проєкту Incrypted Events, спрямовані на підтримку розвитку Web3 в Україні.

Одним з ключових заходів є Incrypted Talks 1.0, що відбудеться 5 серпня з темою "Трейдинг, дропи та мультиаккінг". Локація заходу - UNIT.City, корпус B12, час проведення - з 17:00 до 21:00. Реєстрація розпочнеться о 16:00. Квитки ще доступні за посиланням.

На першій сесії виступлять:

  • Владислав Грицищенко та Дмитро Малишенко з CryptoSale — «х40 на дропах і як правильно займатися мультиаккінгом»;

  • Костя Кудо з Cryptology — «Трейдинг і шлях трейдера»;

  • Mister з HAPI — «101 спосіб втратити свою криптовалюту без торгівлі»;

  • Вадим Груша, засновник Trustee, з ексклюзивною презентацією запуску криптокарти в застосунку Trustee Plus.

"Нехай ця зустріч стане відправною точкою для нас у новий ривок технологій. Я вірю у наш потенціал, і разом ми зможемо створити майбутнє, про яке завжди мріяли. Приєднуйтеся до нас, дізнавайтесь нове та будьте готові до змін", - закликав Андрій Макаров, керуючий партнер і співзасновник криптомедіа Incrypted.

Всі, хто цікавиться новинами криптовалют і хоче тримати руку на пульсі криптосвіту -  запрошуються придбати квитки та отримати детальнішу інформацію про подію за посиланням. Слідкуйте за оновленням інформації та анонсами нових подій у розділі Incrypted Events, щоб бути в центрі подій.

 

 

24 липня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів