Долар чи євро у смартфоні: яка валютна картка допомагає українцям

Долар чи євро у смартфоні: яка валютна картка допомагає українцям
Незважаючи на популярність саме гривневих банківських рахунків, тисячі українців приваблює валютна картка – вона затребувана як у приватних клієнтів банків, так і серед підприємців.

 

Пропозиція цікавить покупців закордонних онлайн-магазинів, бізнесменів, що мають справу з іноземними клієнтами чи партнерами, фрілансерів, які працюють на західному ринку та мандрівників.

Про те, як оформити валютну картку з найбільш вигідними умовами розповімо в цій статті спираючись на фінансові продукти від Райффайзен Банку.

Чому вигідно зберігати накопичення в валюті

Оскільки іноземна валюта більш стабільна, її доцільно купувати, щоб запобігти знеціненню гривні. Таке рішення буде вдалим і з міркувань безпеки. Наприклад, у Райффайзен Банку приділяють увагу кібербезпеці та використовують актуальні розробки в питанні захисту грошей клієнтів.

Користуватись валютною карткою від Райфу вигідно з низки причин:

  • оптимальний обмінний курс в порівнянні з пунктами обміну валюти;

  • мінімізація комісій при користуванні грошима;

  • вигідні умови отримання і обслуговування картки.

Крім цього, заощадження в валюті повністю захищені від економічних чи політичних негараздів. Далекоглядні українці віддають перевагу доларам або євро і лише невелику кількість капіталу тримають в гривні.

Для ФОП і для приватних осіб

Значна кількість представників українського бізнесу обирає валютний рахунок для ФОП саме в Райфі. Вони можуть використовувати валюту з безлічі доступних, проте найчастіше зупиняються на доларі або євро. Для власників бізнесу міжнародного рівня валютна картка відкриває нові можливості у взаєморозрахунках з клієнтами, партнерами або постачальниками.

У Райффайзен Банку передбачена прозора система звітності із валютних операцій, яка дає підприємцеві змогу пильно контролювати рух коштів.

Приватні особи, як і люди бізнесу, користуються перевагами продуктів від Райффайзен. Наприклад, картка Фішка дає змогу не тільки зберігати та використовувати власні кошти, а й отримувати бонуси і винагороди за покупки чи витрати на заправку автомобіля.

Більшість власників дебетових карток вже оцінили переваги картки АТБ від Райффайзен. Вона дає право поповнювати баланс без комісії та вільно користуватись власними грошима, не маючи кредитного ліміту. Проте, розраховуючись цим пластиком в мережі супермаркетів, ви отримаєте додаткову знижку у 5% на сотні товарів з асортименту АТБ.

Найцікавіше в Райф-додатку

Щоб не плутатись у власних рахунках, установи пропонують встановлювати фірмові додатки інтернет-банкінгу.

Отримати доступ до рахунку у Raiffeisen Online можна тільки після дактилоскопічного ідентифікування або при введенні паролю. Додаток надійно захищено на випадок, якщо девайс з застосунком потрапить до чужих рук. Інвестори в програмі Райффайзен Банку знайдуть для себе корисну інформацію про фондовий ринок.

У Райфі карта банківська для зберігання власних коштів доступна в будь-якій валюті, проте зазвичай валютна картка передбачає обіг гривні, долара та євро. Просто оберіть потрібну і відчуйте переваги безпечного безготівкового розрахунку.

 

09 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів