Грант від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: курси англійської для державних службовців та посадових осіб ОМС

Грант від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»: курси англійської для державних службовців та посадових осіб ОМС
Цей конкурс спрямований на залучення заявок від потенційних грантоотримувачів для навчання до 2000 державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування з усієї України, окрім тимчасово окупованих територій та Кримського півострову. Перевагу у навчанні буде надано представникам 80 громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у 9 областях, де працює Проєкт (Львівська, Волинська, Полтавська, Рівненська, Одеська, Житомирська, Закарпатська, Чернігівська та Сумська області).

 

У співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» грантоотримувач повинен визначити учасників, провести ретельну оцінку потреб для визначення рівнів володіння англійською мовою серед відібраних українських державних службовців та посадовців органів місцевого самоврядування, розподілити учасників на групи у відповідності до їхнього рівня володіння мовою та проводити курси, поки учасники не завершать навчання на рівні B1. Для усіх рівнів навчання грантоотримувач повинен розробити індивідуальну програму навчання англійської мови, в якій буде враховано особливі потреби українських державних службовців та посадовців органів місцевого самоврядування, та отримає відповідні схвалення від Національної агенції з питань державної служби України та/або відповідного міністерства до масштабування курсів.

Детальніше про грант читайте за посиланням.

У разі запитань щодо гранту, звертайтеся у письмовій формі до відділу грантів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на електронну адресу: [email protected] (тема: Запитання щодо RFA-HOVERLA-015), не пізніше ніж 17:00 12 вересня 2023 року.

12 вересня 2023 року о 15:00 Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» проведе онлайн-презентацію, де потенційні заявники зможуть поставити запитання й отримати докладну інформацію про цей конкурс. Будь ласка, зареєструйтеся за цим посиланням до 17:00 11 вересня 2023 року.

Заявки на участь у конкурсі потрібно подати на адресу електронної пошти: [email protected] не пізніше 17:00 28 вересня 2023 року.

 

23 вересня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів