Півтора десятка кращих спортсменів Ужгорода отримуватимуть наступного року щомісячні стипендії за високі досягнення

Півтора десятка кращих спортсменів Ужгорода отримуватимуть наступного року щомісячні стипендії за високі досягнення
Про це інформує пресслужба міської ради.

 

Серед переможців – як нові кандидатури, так і спортсмени, які мали стипендію і цього року.

Кандидатури затвердили напередодні на засіданні комісії під головуванням заступника міського голови Євгена Плавайка.

На виплату щомісячних стипендій та грошових винагород Ужгородської міської ради кращим спортсменам і тренерам за підсумками 2023 року подали кандидатури 174 спортсмени та 49 тренерів. Про це на засіданні комісії повідомила начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Алла Чернобук. За її словами, вони представляють 33 організації з таких видів спорту: дзюдо, бокс, теніс, велосипедний спорт, баскетбол, гандбол, фехтування, пляжний волейбол, водне поло, греко-римська боротьба, легка атлетика, сноубординг, плавання, важка атлетика, самбо, сумо, пляжний гандбол, бодібілдинг, спортивне орієнтування, кікбоксинг, пауерліфтинг, танцювальний спорт, кіокушин карате, петанк, таеквон-до, футбол, змішані єдиноборства, комбат самозахист ІСО.

Комісія визначила 15 спортсменів – призерів чемпіонатів та Кубків світу, Європи й України, Європейської юнацької баскетбольної ліги на отримання стипендій Ужгородської міської ради у 2024 році. Кандидатури 9 претендентів через невідповідність вимогам Порядку на виплату залишили без розгляду.

Також члени комісії проголосували за призначення грошової винагороди за підсумками 151 спортсмену – переможцям та призерам чемпіонатів світу, Європи, Євроліги, чемпіонатів та Кубків України. Грошове заохочення отримають і 48 тренерів, які підготували кращих спортсменів.

 

 

15 грудня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів